Ervaringen

Uw review insturen


Uw review insturen
* Verplicht veld

De mustang voor ons bruiloft

Sep 15, 2013 by Celeste

Ontzettend bedankt dat we deze auto mochten ervaren op ons bruiloft! En wat werden we netjes behandeld. De chauffeur netjes in pak, erg vriendelijk en eerlijk. Vooral de verrassing van het \'just-married\'-bordje en de blikjes achter de Mustang aan toen we de kerk uitkwamen maakte het helemaal compleet. Wij kunnen iedereen jullie aanraden en dat gaan we ook zeker doen!


2 augustus 2013

Sep 15, 2013 by de Wilde

Op de warmste dag van dit jaar, zijn wij getrouwd in de mooie Rambler Ambassador. Een fantasische auto, geweldige service en een super chauffeur!
Aan alles was gedacht! Wij willen Martin nogmaals bedanken.
Want zonder hem hadden wij nooit in de Rambler Ambassador kunnen zitten.

Veel complimenten gehad over de auto en veel lovende woorden over de chauffeur. ZEKER EEN AANRADER!

02-08-2013 had niet mooier kunnen zijn.


28 juni 2013

Jul 25, 2013 by Van Vliet

Een fantastische service! We hebben de dag van onze dromen gehad toen we als vervoer de Cadillac hadden op onze trouwdag. Echt een aanrader!


Unieke en onbeschrijfelijke ervaring!

Jul 07, 2013 by Debbie Monteny

6 juli 2013
Mijn man heeft een droom...ooit in het bezit te zijn van 'n -oude- Mustang, deze bij te houden en lekker te gaan touren... . Vandaag kwam een deel van die droom uit... . Omdat hij bijna 40jr mag worden, mocht hij ruim een uur lang touren met de mooie Mustang! Het is werkelijk een hilarische, unieke en onbeschrijfelijke ervaring geworden! Mijn man straalt nu nog steeds van oor-tot-oor...dit neemt niemand 'm meer af! Overdonderd door de gave auto en vooral zijn POWER! Het contact was bijzonder vriendelijk, de Mustang zag er top uit, de chauffeur was netjes op tijd en voerde 1 groot toneelstuk op...om mijn man naar buiten te lokken. Dit heeft hij volgehouden totdat hij op het adres van de surprise-party arriveerde... . Als 'n kind zo blij... . Martin, nogmaals ontzettend bedankt voor deze unieke en onbeschrijfelijke ervaring en wie weet...tot in de toekomst?!


24 mei 2013

Jun 03, 2013 by Jeroen

Onze kinderen hadden de rode cadillac uitgezocht als trouwauto. ...en wat een goede keus!
Prachtige auto, geweldig geluid en geweldige chauffeur!
We hebben veel leuke reacties gehad over de auto.


25 mei 2012

Jan 21, 2013 by Job en Paula

25 mei 2012.... Wat was het een fantastische dag!

De trouwauto, een knalrode Cadillac Coupe Deville convertible, wat een schitterende auto met een geweldige chauffeur.

We hebben veel complimenten gehad over de auto, het maakte onze dag helemaal af!

Een geweldige service helemaal top!

ABSOLUUT EEN AANRADER!! dreams do come true.....


Getaway Cars , USA 5.0 5.0 6 6 Ontzettend bedankt dat we deze auto mochten ervaren op ons bruiloft! En wat werden we netjes behandeld. De chauffeur netjes in pak, erg vriendelijk en eerlijk. Vooral de verrassing

Email
Print
WP Socializer Aakash Web