FAQ

Algemeen (5)

Wat houdt all-inclusive in?

All-inclusive betekent bij ons inclusief:

  • WA volledig casco/all-risk verzekering
  • Chauffeur
  • Kilometers en brandstof
  • Btw

Waar en wanneer zijn de auto’s te bezichtigen?

U kunt de auto’s altijd komen bekijken, maak wel eerst een afspraak. Ons wagenpark staat niet bij ons voor de deur, maar op een afgesloten beveiligd terrein.

Waarom huren bij Getaway Cars?

Wij zijn flexibel, persoonlijk, transparant en betrouwbaar. Alle onze prijzen zijn all-inclusief, wij hebben geen verborgen kosten en wij vragen slechts 25% aanbetaling .
Bij ons geen vaste verhuurdag, alles is per uur te huren.

Wij zijn ook op zondag ‘open’, al werken we alleen op afspraak.

Hoe zit het met de chauffeurs?

Al onze chauffeurs zijn niet-rokers en net als u, gek op hun klassiekers. Zij zullen gekleed zijn in een net zwart pak met stropdas of strik.

Hoe betrouwbaar zijn deze oude auto’s?

Natuurlijk doen wij ons best om ons wagenpark zo goed mogelijk te onderhouden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de door u uitgekozen auto niet meer inzetbaar is. Zullen wij, in overleg met u, een vervangbare auto inzetten.

Regels (4)

Hoe zit het met de gordelplicht en kinderen?

Geen van de oldtimers zijn uitgerust met gordels.

Kinderen jonger dan 3 jaar mogen alleen in een auto worden vervoerd als ze in een goedgekeurd en passend zitje zitten. Aangezien het niet mogelijk is het kinderzitje te bevestigen, kunnen kinderen jonger dan 3 jaar dus niet mee.

Kinderen ouder dan 3 jaar mogen niet voorin worden meegenomen, zij moeten dus verplicht op de achterbank plaatsnemen. Kinderen van tenminste 1.35 meter mogen wel los voorin worden vervoerd.

Meer hierover kunt u lezen op de site van de ANWB of de Rijksoverheid.

Mag er gerookt worden in de auto’s?

Uit oogpunt van frisheid en hygiëne is het niet toegestaan om te roken in de auto’s.

Welke leeftijdsbeperkingen gelden er voor het besturen van een auto?

Wij hanteren een minimum leeftijd van 21 jaar en de bestuurder dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Kan ik een auto huren voor een gala, jubileum of andere bijzondere gelegenheid?

Helaas is het ons niet toegestaan om personen tegen betaling te vervoeren, dit zou een overtreding zijn van de “Wet Personenvervoer 2000”. Bruiloften zijn uitgezonderd van deze wetgeving en dus geen probleem.