Over ons

Welcome to Getaway Cars! Mijn naam is Martin van der Zeijden en samen met mijn gezin zijn wij gek van oldtimers!

Bijna 20 jaar geleden kocht ik mijn eerste old-timer, een Cadillac Coupe Deville uit 1969. Er moest een hoop gebeuren om deze auto haar in oude glorie te herstellen en om dit te kunnen bekostigen bood ik de auto aan voor bruiloften, fotoshoots, TV reclame etc. Dankzij deze opdrachten kon de schade aan de auto hersteld, de bekleding vervangen, motorisch nagekeken en uiteindelijk ook overgespoten worden.

Helaas kunnen wij onze auto’s niet tegen betaling aanbieden voor gebruik bij bijzondere gelegenheden zoals jubileum of gala. Als we dit wel zouden doen dan overtreden we de wet personen vervoer en dat willen we natuurlijk niet.

Onbewust heb ik ook beide zoons met het virus besmet en ik was zo trots toen mijn jongste zijn spaargeld in een schitterende Ford Mustang uit 1971 investeerde. Al snel werd het idee geboren om wat meer “werk” van de verhuur te maken, dus kwam er een website en werden er flyers gedrukt.

Op dit moment kunt u uit 3 auto’s kiezen, een rode Cadillac, een mint-groen/blauwe Chevrolet en een witte Dodge.

Bent u op zoek naar een auto die wij niet in het assortiment hebben, laat het ons dan toch weten. Dankzij onze contacten kunnen misschien toch uw wens in vervulling laten gaan (en indien mogelijk voegen we de auto van uw keuze aan ons assortiment toe).
U bent altijd welkom om de auto’s te komen bekijken (en een proefritje te maken), maar maak graag wel even een afspraak.